Paste cu Scoici si Sos Alb

Postat pe: 18-06-2013
(0)

Ingrediente

500g paste
250g scoici congelate
200g smantana (panna da cucina)
3 sau 4 linguri ulei de masline
3 sau 4 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare

Se pun la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.

Se curata si se taie maruntel, usturoiul. Se pune uleiul de masline la foc, iar cand incepe sa sfaraie, se adauga usturoiul. Se lasa cateva minute, la foc mic, usturoiul sa se caleasca, dupa care se adauga scoicile. Dupa aproximativ 2-3 minute, se adauga smantana (panna da cucina).

Se adauga sare si piper si se amesteca bine, dupa care sosul se lasa la fiert pt aprox. 10 minute. Inainte de a oprii focul, sosului, acesta v-a trebui sa fie mai grosut.

Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si se pun peste sos. Se amesteca bine asa incat sa ajunga sos peste tot.

Se servesc calde... pofta buna!
Se poate presara formaggio.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu Scoici si Sos Alb" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu Scoici si Sos Alb