Se pun la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.
Se curata si se taie maruntel, usturoiul. Se pune uleiul de masline la foc, iar cand incepe sa sfaraie, se adauga usturoiul. Se lasa cateva minute, la foc mic, usturoiul sa se caleasca, dupa care se adauga scoicile. Dupa aproximativ 2-3 minute, se adauga smantana (panna da cucina).
Se adauga sare si piper si se amesteca bine, dupa care sosul se lasa la fiert pt aprox. 10 minute. Inainte de a oprii focul, sosului, acesta v-a trebui sa fie mai grosut.
Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si se pun peste sos. Se amesteca bine asa incat sa ajunga sos peste tot.
Se servesc calde... pofta buna!
Se poate presara formaggio.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn dulce simplu și super apreciat în familia noastră!
Plăcintă cu brânză dulce și stafideMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii