Se pun la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.
Se curata si se taie maruntel, usturoiul. Se pune uleiul de masline la foc, iar cand incepe sa sfaraie, se adauga usturoiul. Se lasa cateva minute, la foc mic, usturoiul sa se caleasca, dupa care se adauga scoicile. Dupa aproximativ 2-3 minute, se adauga smantana (panna da cucina).
Se adauga sare si piper si se amesteca bine, dupa care sosul se lasa la fiert pt aprox. 10 minute. Inainte de a oprii focul, sosului, acesta v-a trebui sa fie mai grosut.
Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si se pun peste sos. Se amesteca bine asa incat sa ajunga sos peste tot.
Se servesc calde... pofta buna!
Se poate presara formaggio.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii