Paste cu Scoici

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Paste cu Scoici

Ingrediente

  • o ceapa mica
  • un catel de usturoi
  • ulei de masline
  • rosii micute
  • sare
  • scoici
  • un pahar de vin alb
  • supa din dado

Mod de preparare

Am facut o salsa ceapa taiata marunt, un catel de usturoi, ulei de masline si rosii micute. Am spalat scoicile bine (aici trebuie sa ai rabdare sa le cureti bine) le-am pus intr-o oala dupa ce le-am controlat inca o data, cele deschise nu sunt bune, iar apoi le-am dat drumul la foc mare sa se desfaca timp de 2 min dupa care am descoperit am pus un pahar vin alb am acoperit la lac, le-am mai lasat 5 min dupa care am pus un pic de supa din dado si am mai lasat un pic sa fiarba, iar la urma sosul.
Cand cumparati scoici si le preparati cele care sunt deja deschise nu sunt bune sunt moarte deci le dati la o parte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa