Se pun intr-un vas pastele la fiert.
Separat se pun la calit cimbrul cu usturoiul curatat si si trecut prin aparatul de pisat. Se calesc cca 5 min apoi se adauga tonul din conserva scurs. Daca va place puteti folosi si putin ulei de la ton.
Dupa ce s-au fiert pastele se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se pun intr-o cratita impreuna cu cimbrul, usturoiul si tonul calite si se mai tin pe foc cca 5 min.
Pofta buna!
Pot fi servite imediat fierbinti impreuna cu o salata din castraveti proaspeti cu marar si otet.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii