Paste cu Peste

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

250g paste (spaghete, ravioli, farfale)
2 cutii de ton maruntit in ulei
cimbru
1 capatina de usturoi
ulei
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se pun intr-un vas pastele la fiert.

Separat se pun la calit cimbrul cu usturoiul curatat si si trecut prin aparatul de pisat. Se calesc cca 5 min apoi se adauga tonul din conserva scurs. Daca va place puteti folosi si putin ulei de la ton.

Dupa ce s-au fiert pastele se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se pun intr-o cratita impreuna cu cimbrul, usturoiul si tonul calite si se mai tin pe foc cca 5 min.

Pofta buna!
Pot fi servite imediat fierbinti impreuna cu o salata din castraveti proaspeti cu marar si otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu Peste" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu Peste