Paste cu Naut si Praz

Complexitate
redusa
Paste cu Naut si Praz

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 1 cutie cu naut fiert
  • 1 praz
  • 200 gr paste scurte
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • pecorino ras (facultativ)

Mod de preparare

- varsam nautul din conserva si il clatim foarte bine, apoi il punem la fiert impreuna cu prazul tocat (inclusiv frunzele verzi) in apa cu sare

- fierbem nautul si prazul foarte bine pina cind prazul este foarte moale si nautul aproape se sfarima

- separat fierbem pastele in apa cu sare, cit scrie pe pachet

- scurgem nautul si prazul fiert si adaugam putina sare, mixam bine cu mixerul vertical pina obtinem o crema

- adaugam in crema de naut uleiul, amestecam bine si daca este nevoie (nu este prea cremoasa mai adaugam cu lingura apa in care au fiert pastele)

- scurgem pastele si le amestecam cu crema de naut si praz

Servim cu putin piper macinat proaspat si cu sau fara brinza pecorino rasa, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa