Paste cu Lamaie, Patrunjel si Creveti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Paste cu Lamaie, Patrunjel si Creveti

Ingrediente

  • 175 g paste
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 200 g creveti
  • coaja si sucul unei lamai si optional cateva felii de lamaie pentru servire
  • o legatura de patrunjel taiata marunt

Mod de preparare

Se fierb pastele. Intre timp se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc crevetii pana devin roz. Se adauga coaja si sucul de la o lamaie, patrunjelul, doua linguri din apap in care au fiert pastele, sare si piper.

Se scurg pastele, se pun in tigaie, si se amesteca bine. Dupa oreferinta se serveste cu felii de lamaie.

Pentru a praji crevetii mai repede uscati-i pe o hartie de bucatarie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici