Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.
Asadar se curata, se spala si se taie: dovleacul, rozmarinul si ceapa. Apoi, se pune o tigaie la foc cu uleiul de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie se pune ceapa taiata. Se lasa ceapa o idee la calit, dupa care se pune sunca/pancetta taiata.
Se lasa la calit cca. 2 minute, ceapa si sunca/pancetta, dupa care se pune rozmarinul taiat. Apoi, se pun cuburile de dovleac si se adauga si vinul.
Se amesteca, iar daca sunca/pancetta nu e sarata, se adauga si sare.
Se lasa la foc pana cand scade vinul. Apoi, se pun legumele si sunca/pancetta in bolul de la blender.
Peste legume si sunca/pancetta, se pun lingurile de ricotta/branza proaspata de vaci. Se mixeaza bine, pana va rezulta o pasta fina. Pasta rezultata se pune intr-un bol. Pastele fierte, se scurg de apa si se amesteca cu sosul de mai sus.
Se servesc calde... pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii