Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.
Asadar se curata, se spala si se taie: dovleacul, rozmarinul si ceapa. Apoi, se pune o tigaie la foc cu uleiul de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie se pune ceapa taiata. Se lasa ceapa o idee la calit, dupa care se pune sunca/pancetta taiata.
Se lasa la calit cca. 2 minute, ceapa si sunca/pancetta, dupa care se pune rozmarinul taiat. Apoi, se pun cuburile de dovleac si se adauga si vinul.
Se amesteca, iar daca sunca/pancetta nu e sarata, se adauga si sare.
Se lasa la foc pana cand scade vinul. Apoi, se pun legumele si sunca/pancetta in bolul de la blender.
Peste legume si sunca/pancetta, se pun lingurile de ricotta/branza proaspata de vaci. Se mixeaza bine, pana va rezulta o pasta fina. Pasta rezultata se pune intr-un bol. Pastele fierte, se scurg de apa si se amesteca cu sosul de mai sus.
Se servesc calde... pofta buna!!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii