Pasul 1) Ciupercile se pun intr-o craticioara cu apa si se lasa 2-3 minute. ( Pentru ca sunt uscate trebuie sa se inmoaie), apoi se fierb 5 minute. Se scot din apa si se pun pe un tocator de lemn unde se toaca, dar nu bucati prea mici.
Pasul 2) Se caleste putin usturoiul si se adauga ciupercile, amestecand continuu. Se adauga din cand in cand cate o lg din apa in care au fiert. Se pune sare.
Pasul 3) Se fierb pastele conform instructiunilor de pe cutie(se pune sare si cand fierbe apa se adauga pastele) si se strecoara. Se pun la loc in cratita si se toarna ciupercile. Se mai amesteca putin la foc mic.
Se servesc calde cu parmesan ras din abudenta.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii