Pasul 1) Ciupercile se pun intr-o craticioara cu apa si se lasa 2-3 minute. ( Pentru ca sunt uscate trebuie sa se inmoaie), apoi se fierb 5 minute. Se scot din apa si se pun pe un tocator de lemn unde se toaca, dar nu bucati prea mici.
Pasul 2) Se caleste putin usturoiul si se adauga ciupercile, amestecand continuu. Se adauga din cand in cand cate o lg din apa in care au fiert. Se pune sare.
Pasul 3) Se fierb pastele conform instructiunilor de pe cutie(se pune sare si cand fierbe apa se adauga pastele) si se strecoara. Se pun la loc in cratita si se toarna ciupercile. Se mai amesteca putin la foc mic.
Se servesc calde cu parmesan ras din abudenta.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii