Se toaca ceapa marunt si se pune cu uleiul in tigaie, se caleste putin (circa 1 minut), cat sa-si dezvolte aroma, apoi se adauga putina apa. Cum a scazut apa, adaugam carnea tocata, rumenim totul bine amestecand mereu. Cand scade apa lasata de la carne, punem smantana si putina apa (sau supa de carne). Lasam sa fiarba, la foc mediu iar intre timp adaugam si sofranul.
Dupa circa 15 minute, sosul este deja gata. Daca in acest timp sosul scade mult, adaugam putina apa sau supa de carne. La sfarsit sosul nu trebuie sa fie prea uscat, sa aiba destul lichid.
Dupa ce am fiert pastele, le scurgem de apa, le punem direct in tigaie peste sos, amestecam bine iar daca ni se par prea uscate, adugam putina apa in care au fiert. Daca este nevoie, punem sare.
Servim imediat, cu parmiggiano (parmezan sau cascaval) ras deasupra si piper.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii