Punem apa la fiert intr-o oala in care se adauga 1-2 linguri ulei si tot atata sare. Dupa ce apa incepe sa fiarba, dam focul incet si punem pastele (de data asta ai mei flacai au vrut neaparat spaghete), sa nu uitati sa mai amestecati din cand in cand.
Dupa ce sunt fierte le mai lasam inca 5 min cu focul stins iar apoi le strecuram. Intr-o alta oala punem bucatele de slanina la foc mic si le lasam la calit pana se fac mititele si au o textura de jumari, sau pentru cei la care nu le place slanina, slanina se poate pune in bucati mari si crestate dupa care se scoate afara, sau daca faceti carnat sau sunca - eco - de casa, le taiati bucati mici si le puneti la calit in ulei.
Apoi peste sos, untura sau cum vreti sa-i spuneti, punem macaroanele, branza de vaci si sare dupa gust.
Amestecam si se pot servi cu smantana.
Pofta buna sa aveti!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii