Se taie kaizerul si sunca cubulete, branza si parmezanul(cascavalul) se dau pe razatoare, usturoiul se piseaza si se amesteca cu putina smantana.
Se pun la calit kaizerul si sunca vreo 5 min dupa care se adauga pastele fierte in prealabil, se amesteca usor dupa care se adauga usturoiul branza si parmezanul (cascavalul) si se amesteca usor.
Dupa aceea se adauga smantana amestecata cu apa si se lasa vreo 10 min sa fiarba la foc mic amestecandu-se din cand in cand.
Se pot servi calzi sau reci cu parmezan ras pe deasupra
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii