Pastele se fierb cu putina sare.
Se caleste dovlecelul taiat feliute mici, cand este aproape gata se adauga kaizer-ul bucatele. Cand acestea sunt complet gata se pune peste, smantana, sare, piper si cascavalul ras pentru a forma sosul alb. Se lasa la foc sa se incorporeze si se adauga pastele fierte. Se mai lasa pe foc jumatate de minut si sunt gata.
Pofta buna!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAceste pulpe merg perfect gatite pe gratar, in aer liber, dar la fel de bine pot fi gatite si acasa, la tigaia grill! ...
Pulpe superioare si garnitura de cartofi cu ceapa verde si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii