Ingrediente
● 250 g paste |
● 50 g unt |
● cam 6 linguri ulei de masline |
● parmezan (dupa gust) |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
10min
Se fierb pastele, se scurg, se adauga untul si se topeste, se adauga uleiul de masline si parmezanul dupa gust.
Se servesc f calde. Aceasta este o reteta traditionala italieneasca, rapida si la indemana oricui. Ies cel mai bine cand folosim paste Barilla de orice fel si le fierbem exact cat scrie pe cutie.
Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste Albe" nu uita sa ii faci un review.
Se servesc f calde. Aceasta este o reteta traditionala italieneasca, rapida si la indemana oricui. Ies cel mai bine cand folosim paste Barilla de orice fel si le fierbem exact cat scrie pe cutie.
Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste Albe" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 150 lei
1049.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
irinss
• 15.02.2010 17:44:40
scuza-ma ,dar dak ai fii stiut sa gatesti paste ai fii putut mentiona k in momentul knd apa da in clocot trebuie pusa sare mare si dupa aia pastele....asta nu scrie pe nici un ambalaj ...si ar fii multe alte chestii in legatura cu reteta ta..'traditionala italieneasca'...scuza-ma ,dar nu-mi plac retetele astea 'rapide' cum zici u...
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 17.02.2010 14:51:16
Draga irinss toata lumea stie ca trebuie pusa sare in momentul cand fierbe aba, si dupa aceea pastele, stim cu totii si ca pastele se fierb in apa... ci nu in altceva gen ulei sau otet