Paste Albe

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

250 g paste
50 g unt
cam 6 linguri ulei de masline
parmezan (dupa gust)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se fierb pastele, se scurg, se adauga untul si se topeste, se adauga uleiul de masline si parmezanul dupa gust.
Se servesc f calde. Aceasta este o reteta traditionala italieneasca, rapida si la indemana oricui. Ies cel mai bine cand folosim paste Barilla de orice fel si le fierbem exact cat scrie pe cutie.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Albe" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

katwoman
•  17.02.2010 14:51:16

Draga irinss toata lumea stie ca trebuie pusa sare in momentul cand fierbe aba, si dupa aceea pastele, stim cu totii si ca pastele se fierb in apa... ci nu in altceva gen ulei sau otet

irinss
•  15.02.2010 17:44:40

scuza-ma ,dar dak ai fii stiut sa gatesti paste ai fii putut mentiona k in momentul knd apa da in clocot trebuie pusa sare mare si dupa aia pastele....asta nu scrie pe nici un ambalaj ...si ar fii multe alte chestii in legatura cu reteta ta..'traditionala italieneasca'...scuza-ma ,dar nu-mi plac retetele astea 'rapide' cum zici u...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Albe