Macaroane cu Ton si Porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • -1 punga macaroane (de care doriti)
  • -1 ceapa
  • -100 g smantana
  • - 2 cutii ton maruntit (sau 1 cutie cui nu ii place asa mult)
  • -1 cutie porumb
  • -sare
  • -piper
  • -ulei

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei, se adauga tonul scurs de ulei (da un gust mai puternic daca lasati uleiul din conserva). Se caleste un pic dupa care se adauga smantana (daca se doreste se poate pune mai multa smantana) si condimentele, dupa gust. Se obtine un sos care se amesteca cu pastele fierte si cu porumbul. Noua ne place foarte mult. Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate