Lasagne cu Ricotta si Parmaschinken

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 buc de parmaschinken
  • 400 g ricotta
  • 5 galbenusuri
  • ulei masline
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 g masline negre fara simburi
  • 12 foi de lasagne

Mod de preparare

Foile de lasagne se fierb dupa indicatiile de pe pachet, in apa cu sare. Se scot si se lasa la scurs. Brinza ricotta se amesteca cu maslinele taiate mai mari, cu cimbru, cu galbenusurile, sare si piper. Intr-o forma, care se tapeteaza cu hirtie, se unge cu ulei si se aseaza un strat de sunca, unul de paste, unul din amestecul de brinza, pina se termina cantitatile.

Se pune in cuptor, la 180 de grade circa 25 de minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars