Lasagne cu Ricotta si Parmaschinken

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

12 buc de parmaschinken
400 g ricotta
5 galbenusuri
ulei masline
cimbru
sare
piper
50 g masline negre fara simburi
12 foi de lasagne

Mod de preparare

Foile de lasagne se fierb dupa indicatiile de pe pachet, in apa cu sare. Se scot si se lasa la scurs. Brinza ricotta se amesteca cu maslinele taiate mai mari, cu cimbru, cu galbenusurile, sare si piper. Intr-o forma, care se tapeteaza cu hirtie, se unge cu ulei si se aseaza un strat de sunca, unul de paste, unul din amestecul de brinza, pina se termina cantitatile.

Se pune in cuptor, la 180 de grade circa 25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Lasagne cu Ricotta si Parmaschinken" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lasagne cu Ricotta si Parmaschinken