Curatam ciupercile (am pus ciuperci proaspete), le taiem marunt; intre timp intr-o tava calim un pic ceapa taiata marunt, adaugam ciupercile taiate marunt, adaugam apa cat sa fiarba, la urma punem un pic smantana si crema beschamell.
Amestecam bine, punem condimentele.
Precizez ca toate ingredientele le-am pus din ochi.
Crema beschamell o gasiti aici:
http://www. reteteculinare. ro/carte_de_bucate/sosuri/sos_bescamell-2248/
Dupa am pus un strat crema ciuperci, parmezan, lasagne si tot asa.
Dam la cuptor pentru cca 30 minute. (eu le-am cam ars deasupra, am cam uitat de ele)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii