Curatam ciupercile (am pus ciuperci proaspete), le taiem marunt; intre timp intr-o tava calim un pic ceapa taiata marunt, adaugam ciupercile taiate marunt, adaugam apa cat sa fiarba, la urma punem un pic smantana si crema beschamell.
Amestecam bine, punem condimentele.
Precizez ca toate ingredientele le-am pus din ochi.
Crema beschamell o gasiti aici:
http://www. reteteculinare. ro/carte_de_bucate/sosuri/sos_bescamell-2248/
Dupa am pus un strat crema ciuperci, parmezan, lasagne si tot asa.
Dam la cuptor pentru cca 30 minute. (eu le-am cam ars deasupra, am cam uitat de ele)
Prima oară, adică în urmă cu 22 de ani, când am văzut preparatul ăsta sincer mi-a venit să vomit :((( Cum o fi...
Caltaboși răgățeniDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii