Curatam ciupercile (am pus ciuperci proaspete), le taiem marunt; intre timp intr-o tava calim un pic ceapa taiata marunt, adaugam ciupercile taiate marunt, adaugam apa cat sa fiarba, la urma punem un pic smantana si crema beschamell.
Amestecam bine, punem condimentele.
Precizez ca toate ingredientele le-am pus din ochi.
Crema beschamell o gasiti aici:
http://www. reteteculinare. ro/carte_de_bucate/sosuri/sos_bescamell-2248/
Dupa am pus un strat crema ciuperci, parmezan, lasagne si tot asa.
Dam la cuptor pentru cca 30 minute. (eu le-am cam ars deasupra, am cam uitat de ele)
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii