Lasagne

Postat pe: 27-09-2010
(6)

Ingrediente

600 g carne tocata amestec
300 ml bulion
verdeata tocata
2 cepe
sare, piper
1 pachet de foi de lasagne Monte Banato (am folosit eu)
50 g unt
100 g fainA
nucsoara
800 ml lapte
150 g cascaval ras

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Pentru carne:
-calim cepele in putin ulei
-stingem cu bulion
-adaugam carnea si amestecam bine
-lasam carnea pe foc 10 minute
-adaugam sare,piper,verdeata

Pastele de lasagne trebuie fierte 10 minute in apa cu sare

Pentru sosul bechamel procedam asa:
-punem untul in oala la topit adaugam laptele. Cu o parte din lapte dizolvam faina si adaugam treptat sa nu se faca cocoloase. Adaugam verdeata si nucsoara.

Asamblare:
-punem un rand de foi
-punem sos alb
-carnea
-foi
-sos alb
-foi
-carne
-foi
-sos alb
-foi
-radem cascaval
-dam la cuptor 40 minute pana se rumeneste deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Lasagne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mariusmyname
•  17.02.2011 18:54:55

INCA CEVA,...mai facut sa rad cu FOILE ACELEEA DE LASAGNE.....SA STI CA CELE MAI BUNE SUNT cele de la BARILLA...CARO MIO....oppure CARA MIA....

mariusmyname
•  17.02.2011 18:48:18

imi pare rau MARIUTZA dar aiu gresit....(nu se lasa la fiert 2 ore....)daca o lasi la foc pt 2 ore iti iese un dezastru.....si...(nu se pune cascaval dar se pune GRANA PADANO:::. ...

maryutza
•  04.11.2009 16:56:25

nu te supara dar ragù-ul (adica sosul de carne+ceapa+bulion)in Italia se face altfel se caleste ceapa,dupa se pune carne care se lasa si ea la calit 5-10 min dupa care se stinge cu un pahar de vin alb de preferinta dupa care se adauga bulionul si se lasa la fiert cel putin 2 ore la foc foarte slab si se adauga condimente(sare,piper).
iar pt ansamblare se pune prima un strat de ragù dupa care se pune foile de lasagne iar un strat de carne si dupa aia beschamella(sosul alb)si se continua foi,carne,beschamella!deasupra se termina cu un strat de ragù si cascaval razuit sau sotillete(cascaval cel care este ambalat individual).

asa
•  01.03.2009 19:08:53

arata super

ale
•  30.07.2008 09:13:47

paste de lasagne = foi . Citeste cu atentie :)

gusti
•  02.07.2008 21:25:30

cu pastele de lasagne ce facem?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lasagne