Pentru carne:
-calim cepele in putin ulei
-stingem cu bulion
-adaugam carnea si amestecam bine
-lasam carnea pe foc 10 minute
-adaugam sare,piper,verdeata
Pastele de lasagne trebuie fierte 10 minute in apa cu sare
Pentru sosul bechamel procedam asa:
-punem untul in oala la topit adaugam laptele. Cu o parte din lapte dizolvam faina si adaugam treptat sa nu se faca cocoloase. Adaugam verdeata si nucsoara.
Asamblare:
-punem un rand de foi
-punem sos alb
-carnea
-foi
-sos alb
-foi
-carne
-foi
-sos alb
-foi
-radem cascaval
-dam la cuptor 40 minute pana se rumeneste deasupra
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosImi place sa ma joc cu aluaturile, clar! Asa ca incerc orice combinatie, atat la paine cat si la placinte sau altele. De...
Chifle cu unt si seminte de susanO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii