Prima data am pus la fiert, pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Dupa care am spalat, scos semintele si taiat bucatele rosiile.
Intr-un bol am pus uleiul de la ton, cele 3 linguri de ulei de masline, rosiile taiate si frunzele de bususioc, rupte in mana. Le-am amestecat bine si le-am lasat asa sa se imbine gusturile, pana cand s-au fiert pastele.
Dupa ce pastele s-au fiert al dente, le-am strecurat de apa si le-am bagat sub un jet de apa rece, asa incat sa opresc fierberea.
Pastele le-am aruncat peste rosii, am pus tonul, bucatile de mozzarella, sare si piper. Le-am amestecat bine si le-am mai lasat max. 20 min., deoparte, asa incat sa se imbine toate aromele.
Se servesc ca si fel principal sau ca si o gustarica rapida:)
Pofat buna!!
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii