Insalata Di Pasta Mediterranea

Complexitate
redusa
Insalata Di Pasta Mediterranea

Ingrediente

  • -2 rosii mari
  • -200g ton in ulei
  • -250g mozzarella ciliegina
  • -sare
  • -piper
  • -300g paste scurte
  • -20 bucati de frunze de busuioc proaspat
  • -3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Prima data am pus la fiert, pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Dupa care am spalat, scos semintele si taiat bucatele rosiile.

Intr-un bol am pus uleiul de la ton, cele 3 linguri de ulei de masline, rosiile taiate si frunzele de bususioc, rupte in mana. Le-am amestecat bine si le-am lasat asa sa se imbine gusturile, pana cand s-au fiert pastele.

Dupa ce pastele s-au fiert al dente, le-am strecurat de apa si le-am bagat sub un jet de apa rece, asa incat sa opresc fierberea.

Pastele le-am aruncat peste rosii, am pus tonul, bucatile de mozzarella, sare si piper. Le-am amestecat bine si le-am mai lasat max. 20 min., deoparte, asa incat sa se imbine toate aromele.

Se servesc ca si fel principal sau ca si o gustarica rapida:)

Pofat buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)