Granadir

Postat pe: 03-01-2014
(0)

Ingrediente

500g cartofi
500g paste patratoase (fliaki)
2 cepe
boia dulce
condimente dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Fierbeti cartofii in coaja, apoi curatatii si taiatii in patratele mici. Fierbeti apoi pasta. Tocati ceapa si prajiti in putin ulei. Cand ceapa este aurie adaugati boia dulce (2-3 linguri) si alte condimente ca sara si piper. La sfarsit puneti putina apa si lasati sa fiarba un pic. Adaugati cartofii si amestecati bine. Apoi amestecati cu pastele si este gata de mancat.

Serviti cu castraveti acri sau cu lapte acru. De obicei se poate face vineri cand nu e voie carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Granadir" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Granadir