Intr-o tigaie adaugati o lingura de ulei şi un catel de usturoi, il lasam sa aromatizeze uleiul fara insa sa ardem usturoiul şi apoi il aruncam. Adaugati piureul de rosii sau rosiile decojite şi zdrobite şi lasam sa fiarba usor pana se ingroasa sosul. Adaugati sare, piper si frunzele de busuioc la sfirsit.
Pentru aluat:
Se fierbe apa cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei. Se adaugă faina deodata si tragem oala de pe foc amestecand continuu pana cand amestecul se desprinde de pe marginile oalei (la fal ca pentru aluatul de eclere). Lasam sa se racească si apoi forma gnocchi, suluri de aluat groase, cit degetul, pe care le taiem in bucati de 1 cm, le dam forma pe care o vrem, eu le-am rasucit cu palma ca sa ia aceasta forma alungita.
Se fierbe gnocchi în apa clocotita cu sare şi ii scoatem cu o spumiera cind se ridica la suprafata. Ii varsam in sos, ii amestecam si ii servim.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii