Se amesteca faina cu cele 2 oua, sare, 1 lingurita de rama si se adauga treptat apa, frecand bine sa nu ramana cocoloase. Adaugam atata apa cat sa obtinem un aluat mai moale, dar sa nu curga.
Intre timp se pune apa la fiert cu sare si cand fierbe se rup galuscutele (fie cu aparatul de rupt galuscute, fie cu o lingurita pe care o inmuiem in apa).
Cand sunt fierte ele se ridica la suprafata. Se strecoara, se spala sub jet de apa, se pun in farfurii si peste ele punem din abundenta sosul dorit.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii