- Se decongeleaza fructele de mare la temperatura camerei.
- Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
- Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.
- Se incinge uleiul intr-o tigaie cu diametru mare. Ceapa si usturoiul se calesc putin in tigaie. Se adauga fructele de mare.
- Cand fructele de mare sunt bine calite se stropesc cu vin alb.
- Cand compozitia atinge temperatura de fierbere se adauga rosiile Roma si sosul de rosii.
- Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte.
- Cand pastele sunt fierte se scurg de apa si se adauga in tigaie, amestecand usor.
- Se servesc imediat. Se pot orna dupa preferinta cu fructe de mare.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii