- Se decongeleaza fructele de mare la temperatura camerei.
- Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
- Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.
- Se incinge uleiul intr-o tigaie cu diametru mare. Ceapa si usturoiul se calesc putin in tigaie. Se adauga fructele de mare.
- Cand fructele de mare sunt bine calite se stropesc cu vin alb.
- Cand compozitia atinge temperatura de fierbere se adauga rosiile Roma si sosul de rosii.
- Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte.
- Cand pastele sunt fierte se scurg de apa si se adauga in tigaie, amestecand usor.
- Se servesc imediat. Se pot orna dupa preferinta cu fructe de mare.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii