Fusilli Al Torchio cu Fructe de Mare

Postat pe: 27-01-2013
(0)

Ingrediente

500 g fructe de mare (amestecul pe care l-am folosit continea: calamar urias, calamari, midii, creveti, scoici galbene, scoici vongole, caracatita baby)
300 g fusilli al torchio
50 ml vin alb
400g amestec rosii Roma si suc de rosii
1 ceapa de marime medie
6 catei de usturoi (cei pe care i-am folosit erau mici - medii)
sare de mare fin macinata
piper proaspat macinat

Mod de preparare

- Se decongeleaza fructele de mare la temperatura camerei.
- Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

- Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.
- Se incinge uleiul intr-o tigaie cu diametru mare. Ceapa si usturoiul se calesc putin in tigaie. Se adauga fructele de mare.

- Cand fructele de mare sunt bine calite se stropesc cu vin alb.
- Cand compozitia atinge temperatura de fierbere se adauga rosiile Roma si sosul de rosii.
- Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte.

- Cand pastele sunt fierte se scurg de apa si se adauga in tigaie, amestecand usor.
- Se servesc imediat. Se pot orna dupa preferinta cu fructe de mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fusilli Al Torchio cu Fructe de Mare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fusilli Al Torchio cu Fructe de Mare