- se pune apa cu sare la fiert, cind clocoteste se adauga si fusili care se vor fierbe cit scrie pe pachet
- se pune in tigaie uleiul si in cazul in care vreti sa adaugati si speck atunci se incepe prin a cali in ulei speck-ul
- apoi se adauga zucchinele rase pe razatoarea mare
- se calesc bine si se adauga 2-3 linguri de apa in care fierb pastele
- cind zucchinele sunt calite bine se adauga ricotta si se amesteca bine, apoi se da tigaia de pe foc
- cind pastele au fost fierte se scurg de apa si se adauga la sos, se adauga si patrunjelul...
- se amesteca bine si se servesc
- piperul se macina proaspat deasupra, direct in farfurie
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii