Calim prazul, ciupercile, rosiile uscate, taiate bucati, in ulei; punem un pic apa si un pic vin alb.
Lasam sa fiarba, condimentam, adaugam tonul; punem parmezan (cam o mana).
La urma punem beschamell.
Fierbem pastele dupa indicatii si punem sosul peste ele.
Intr-o tigaie prajim un pic mugurii de brad si-i punem peste paste si sos.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii