Farfalle cu Branza, Cascaval si Smantana

Postat pe: 09-05-2012
(0)

Ingrediente

300 g paste fainoase
50 g cascaval ras
100 g telemea de vaca
50 g telemea de oaie / branza de burduf
150 g branza topita
in tub
100 g smantana grasa
2 linguri ulei
piper proaspat macinat
dupa gust
sare
cateva fire de marar
tocat marunt
optional

Mod de preparare

Puneti la fiert pastele, 7- 8 min, in 2 l apa clocotita usor sarata sau dupa indicatiile de pe pachet. Scurgeti.
Separat, topiti cascavalul ras si branza topita in uleiul incins, la foc mic, amestecand continuu.
Adaugati pastele scurse si omogenizati.

Inglobati telemeaua rasa, smantana, piperul proaspat macinat, dupa gust si amestecati usor, la foc mic. La sfarsit, adaugati mararul, optional.
Serviti cat sunt calde.
Cremoase si foarte bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Farfalle cu Branza, Cascaval si Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Farfalle cu Branza, Cascaval si Smantana