Puneti la fiert pastele, 7- 8 min, in 2 l apa clocotita usor sarata sau dupa indicatiile de pe pachet. Scurgeti.
Separat, topiti cascavalul ras si branza topita in uleiul incins, la foc mic, amestecand continuu.
Adaugati pastele scurse si omogenizati.
Inglobati telemeaua rasa, smantana, piperul proaspat macinat, dupa gust si amestecati usor, la foc mic. La sfarsit, adaugati mararul, optional.
Serviti cat sunt calde.
Cremoase si foarte bune!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii