Puneti la fiert pastele, 7- 8 min, in 2 l apa clocotita usor sarata sau dupa indicatiile de pe pachet. Scurgeti.
Separat, topiti cascavalul ras si branza topita in uleiul incins, la foc mic, amestecand continuu.
Adaugati pastele scurse si omogenizati.
Inglobati telemeaua rasa, smantana, piperul proaspat macinat, dupa gust si amestecati usor, la foc mic. La sfarsit, adaugati mararul, optional.
Serviti cat sunt calde.
Cremoase si foarte bune!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta de la pandispan este marca Eric Lanlard, o reteta simpla si extraordinar de gustoasa!
Tort cu crema de vanilie si capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii