Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie
Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Ingrediente

  • o mana de spaghete
  • un castronele de legume fierte
  • un castronel de carne tocata de curcan
  • oua de prepelita
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • 1 lingurita de amestec uscat (coriandru, maghiran, piper, foi de dafin, oregano)
  • ulei de masline cu aroma de busuioc
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi in forme unse cu ulei de masline, forme de briose de preferat din silicon.
Legumele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine.
Carnea se rumeneste in ulei incins, condimentata si aromata dupa gust.
In fiecare forma in care am asezat spaghetele, turnam cate o lingura de legume fierte, apoi deasupra cate o lingura de carne tocata rumenita si legam totul intre ele cu cate un ou delicios de prepelita. Dam cca. 15 minute la cuptor si apoi lasam sa se raceasca bine.
Pregatim sosul delicios din patrunjel, dand la blender patrunjelul spalat, scurs si taiat fin impreuna cu cei 2 catei de usturoi, cu o lingura de ulei de masline cu aroma de busuioc, pana ce obtinem o pasta legata, foarte delicioasa care se asaza pe platoul unde scoatem cu grija fiecare cosulet din forma.
Extrasfat: Cand se pune carnea tocata deasupra legumelor, se ia cu un pic de ulei din tigaie, astfel spaghetele dupa coacere raman moi.
Sosul de patrunjel se poate servi si deasupra cosuletelor.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu Afine
4
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
5
Dulciuri

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
Parteneri
Frigarui de porc cu cartofi
Bucataras.RO

Frigarui de porc cu cartofi

Frigarui de porc cu cartofi
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!