Cannelloni Al Forno

Complexitate
redusa
Cannelloni Al Forno

Ingrediente

  • Sosul ragu:
  • un pic carne
  • un pic carne vita
  • o bucata de os vita
  • o ceapa
  • o capatana usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper si alte condimente
  • un morcov mic ras
  • un pic de telina verde
  • suc de rosii 700 ml cca
  • Cannelloni
  • branza rasa
  • mozzarella

Mod de preparare

Am calit un pic usturoiul in uleiul de masline, am pus dupa carnea tocata marunt si ceapa taiata marunt, am lasat sa se caleasca pentru 3-4 minute, am adaugat morcovul ras si telina verde (telina am lasat-o intreaga) si am mai lasat sa se caleasca un pic.

Intre timp am adaugat osul de vita si am pus o cescuta mica de apa si am lasat pentru 5 minute sa fiarba.

Am adaugat sucul de rosii cam700 ml, am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba totul la foc mic pentru o ora circa, cand a iesit un continut gros.

Dupa am umplut cannelloni, pe care i-am cumparat din comert, cu o lingurita mica.

Pregatim o tava pe care o ungem cu un pic ulei masline, punem un strat ragu si branza rasa; asezam cannelloni umpluti, peste am pus mozzarella, branza rasa si un pic de ragu.

Dam la cuptor per circa 20 minute si servim cu branza rasa.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu dovleac copt

Tarta cu dovleac copt

Tarta cu dovleac copt
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromata

Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromata

Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....

Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromata
Curry de pui - cel mai gustos curry

Curry de pui - cel mai gustos curry

Curry de pui - cel mai gustos curry
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
2
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura cu bulion
3
Dulciuri

Prajitura cu bulion

Prajitura cu bulion
Colacei Bucovineni
4
Dulciuri

Colacei Bucovineni

Colacei Bucovineni
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

 Reteta de preparare a papanasilor

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Rulouri fragede cu branza
Culinar.RO

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Rulouri fragede cu branza
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia