Cannelloni Al Forno

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Sosul ragu:
un pic carne
un pic carne vita
o bucata de os vita
o ceapa
o capatana usturoi
ulei de masline
sare
piper si alte condimente
un morcov mic ras
un pic de telina verde
suc de rosii 700 ml cca
Cannelloni
branza rasa
mozzarella

Mod de preparare

Am calit un pic usturoiul in uleiul de masline, am pus dupa carnea tocata marunt si ceapa taiata marunt, am lasat sa se caleasca pentru 3-4 minute, am adaugat morcovul ras si telina verde (telina am lasat-o intreaga) si am mai lasat sa se caleasca un pic.

Intre timp am adaugat osul de vita si am pus o cescuta mica de apa si am lasat pentru 5 minute sa fiarba.

Am adaugat sucul de rosii cam700 ml, am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba totul la foc mic pentru o ora circa, cand a iesit un continut gros.

Dupa am umplut cannelloni, pe care i-am cumparat din comert, cu o lingurita mica.

Pregatim o tava pe care o ungem cu un pic ulei masline, punem un strat ragu si branza rasa; asezam cannelloni umpluti, peste am pus mozzarella, branza rasa si un pic de ragu.

Dam la cuptor per circa 20 minute si servim cu branza rasa.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cannelloni Al Forno" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

catalinivascu84
•  09.06.2010 14:06:07

ASTA NU MAI ESTE CANELONOO ESTE DEJA UN FEL DE LASAGNA IN FINE EU STIU MAI MULTE TIPURI DE CANELLONI AL FORNO GRATINATI....

nitu
•  20.05.2009 11:33:15

nu prea ai facut bine,cu ingrediente si nici nu ai explicat bine.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cannelloni Al Forno