Budinca de macaroane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr macaroane
  • 200 gr cascaval sau branza
  • 200 gr smantana
  • 3-5 oua
  • 200 gr unt
  • 200 gr sunca
  • sare

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare. Se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Separat se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, smantina, macaroanele, cascavalul si sunca taiate bucatele si se amesteca toate la un loc. La urma, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o tava bine unsa cu unt si presarata cu pesmet si se fierbe in baie de apa, la cuptor, timp de jumatate de ora.

Se poate servi cu cascaval ras pe deasupra si cu smantina. Se poate, de asemenea, servi ca desert cu zahar sau cu smantana amestecata cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc