Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa la racit putin dupa care se decojesc si se dau prin masina de zdrobit cartofi sau prin masina de carne. Se amesteca apoi cu faina uleiul, sarea si grisul. Daca mai este nevoie se mai adauga faina treptat pana se formeaza un aluat care nu se lipeste de maini. Se intinde o patura, se taie cu un pahar rotocoale care se umple cu gem (magiun) si se lipesc, presand marginile cu furculita. Se fierb (sant fierte cand se ridica singura la suprafata) si se tavalesc prin pesmetul prajit in prelalabil. Se servesc calzi pudrati cu zahar praf amestecat cu scortisoara.
Pesmetul se prajeste fara ulei, se adauga uleiul (cateva picaturi) dupa ce pesmetul a fost prajit
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii