Borat Fule (Urechi de Prieten)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500 gr cartofi fierti in coaja si zdrobiti
200-250 gr faina (depinde de faina folosita)
2-3 linguri de ulei
2-3 linguri de gris
1 lingurita de sare
pesmet
putin ulei ptr pesmet

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa la racit putin dupa care se decojesc si se dau prin masina de zdrobit cartofi sau prin masina de carne. Se amesteca apoi cu faina uleiul, sarea si grisul. Daca mai este nevoie se mai adauga faina treptat pana se formeaza un aluat care nu se lipeste de maini. Se intinde o patura, se taie cu un pahar rotocoale care se umple cu gem (magiun) si se lipesc, presand marginile cu furculita. Se fierb (sant fierte cand se ridica singura la suprafata) si se tavalesc prin pesmetul prajit in prelalabil. Se servesc calzi pudrati cu zahar praf amestecat cu scortisoara.

Pesmetul se prajeste fara ulei, se adauga uleiul (cateva picaturi) dupa ce pesmetul a fost prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Borat Fule (Urechi de Prieten)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Borat Fule (Urechi de Prieten)