Vinete cu Ton si Mozzarella

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

pentru 4 portii
2 vinete mai maricele
100 g -150 g ton conserva in ulei
100 g mozzarella
capere
oregan
ulei pentru prajit
sare

Mod de preparare

Vinetele cu tot cu coaje, se taie felii circa 1 cm., se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti, in ulei de masline (arachide, floarea soarelui) bine incalzit.

Le puneti pe hartie, sa absoarba grasimea. Intr-o tava, puneti un strat de vinete, deasupra ton maruntit (scurs de ulei), felii subtiri de mozzarella, capere tocate, sare iar apoi un alt strat de vinete + ton + mozzarella + oregan + capere + sare.

Dati la cuptor circa 10 -15 minute ... pana cand s-a topit bine mozzarella.

Daca doriti, vinetele le puteti coace si pe gratar. Daca preparati cu vinete la gratar, cand puneti tonul adaugati si putin ulei de masline, in care a fost conservat. Cu vinetele prajite nu este nevoie, sunt suficient de grase.
Se servesc caldute sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vinete cu Ton si Mozzarella" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alexandruaioanei
•  08.12.2014 20:27:59

SUPER!!!!! fara comentarii!!

nicoleta64
•  29.11.2011 18:55:07

Lela: apoi vinetele prajite sunt si mai grase ;-) Se poate face reteta asta si cu ele pe gratar .

lela
•  29.11.2011 12:37:30

Excelent,foarte bun preparat.Sugestie : nu prajiti vinetele in ulei,ca sa nu fie prea grele de digerat.Se fac rapid si sunt apreciate!

prodan_oana
•  13.05.2010 14:12:44

arata grozav

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vinete cu Ton si Mozzarella