Vinete cu Ton si Mozzarella

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

pentru 4 portii
2 vinete mai maricele
100 g -150 g ton conserva in ulei
100 g mozzarella
capere
oregan
ulei pentru prajit
sare

Mod de preparare

Vinetele cu tot cu coaje, se taie felii circa 1 cm., se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti, in ulei de masline (arachide, floarea soarelui) bine incalzit.

Le puneti pe hartie, sa absoarba grasimea. Intr-o tava, puneti un strat de vinete, deasupra ton maruntit (scurs de ulei), felii subtiri de mozzarella, capere tocate, sare iar apoi un alt strat de vinete + ton + mozzarella + oregan + capere + sare.

Dati la cuptor circa 10 -15 minute ... pana cand s-a topit bine mozzarella.

Daca doriti, vinetele le puteti coace si pe gratar. Daca preparati cu vinete la gratar, cand puneti tonul adaugati si putin ulei de masline, in care a fost conservat. Cu vinetele prajite nu este nevoie, sunt suficient de grase.
Se servesc caldute sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vinete cu Ton si Mozzarella" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alexandruaioanei
•  08.12.2014 20:27:59

SUPER!!!!! fara comentarii!!

nicoleta64
•  29.11.2011 18:55:07

Lela: apoi vinetele prajite sunt si mai grase ;-) Se poate face reteta asta si cu ele pe gratar .

lela
•  29.11.2011 12:37:30

Excelent,foarte bun preparat.Sugestie : nu prajiti vinetele in ulei,ca sa nu fie prea grele de digerat.Se fac rapid si sunt apreciate!

prodan_oana
•  13.05.2010 14:12:44

arata grozav

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vinete cu Ton si Mozzarella