Ton la Gratar

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 fileu ton
sare si piper dupa gust
1/2 ceapa rosie
3 morcovi mijlocii
1 radacina pastarnac
marar uscat pentru pus pe peste
lamaie pentru stropit
maioneza pentru sos
usturoi dupa gust
marar
folie de aluminiu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pune pe folie fileul de peste, se sareaza si se pipereaza, apoi se pune mararul uscat( totul dupa preferinta). Morcovii si pastarnacul se curata, se spala si se taie felii groase. Se aseaza pe langa peste.

Ceapa se taie feliute subtiri, se aseaza si ea peste si pe langa peste dupa care se stropeste din abundenta cu lamaie. Se inchide folia bine de tot ca sa nu iasa sucul afara si se pune pe gratar. Se intoarce odata in timpul coptului.

Se scoate apoi din folie, se pune pe un platou sau in farfurie si se serveste. Maioneza se amesteca cu usturoiul tocat marunt ( pisat) si cu mararul si se pune peste peshte.






Am mai facut si halibut pe langa ton, l-am facut exact la fel (au fost preferinte, . . . . asa e cu familie mare).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ton la Gratar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ton la Gratar