Tocana de tipar

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

800 g tipar
3 rosii decojite sau din conserva
1 ceapa de marime medie
2catei de usturoi
1pahar de vin alb
20 g unt
putin otet
ulei de masline extra virgin
sare
piper boabe
verdeata
malai sau sare grunjoasa saupesmet

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Frecati carnea de tipar cu malai sau sare ori pesmet. Curatati pestele de maruntaie si lasati-l la inmuiat circa 1/2 ora. Intre timp taiati ceapa si usturoiul marunt.

Puneti-le la calit in putin ulei si unt pana capata o culoare aurie.

Adaugati carnea de tipar,taiata in bucati de 5-6 cm, date prin faina.

Se rumenesc bine , apoi se adauga vinul,care se lasa pana se evapora,si imediat dupa aceea se adauga rosiile fara seminte.

Se mai fierbe 15 min si se i-a de pe foc. Se lasa acoperita inca 3-4 min.

Se presara putin patrunjel

Se serveste fierbinte cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana de tipar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana de tipar