Tarta cu Ton

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 cepe medii
1 morcov mare
250 g de boabe de porumb fiert
1 rosie mare
300 g de ton (din conserva cu ulei)
1 jumatate de lamaie
2 oua
sare
piper
2 linguri de ulei de masline
aluat foetaj

Mod de preparare

Curatam si spalam ceapa si morcovul, taiam fideluta ceapa si morcovul in rondele, decojim rosia si o taiam marunt. Intr-o tigaie varsam 2 linguri de ulei de masline, punem ceapa si morcovul sa se inmoaie, adugam porumbul si rosia, aestecam, adaugam tonul maruntit cu mana in care am pus in prealabil zeama de la jumatatea de lamaie. Saram, piperam. Lasam sa se racoreasca.

Scoatem aluatul foetaj din frigider, il intindem pe tava pregatita pentru tarta, intepam cu furculita.

Cand umplutura s-a racit, o amestecam cu ouale si varsam in aluat. Daca va ramane aluat decoram un pic tarta, mai ochioasa, mai apetisanta, ungem cu putin ulei tarta. Dam la cuptor la 190 grade C pana se rumeneste. Scoatem, lasam sa se racoreasca putin si servim cu o salata verde alaturi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu Ton" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Ton