Stiuca in sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 stiuca de 1 kg
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 1telina
  • 1pahar de vin alb
  • sare
  • piper boabe
  • pt sos:
  • patrunjel
  • 150g ansoa sarate
  • 150 g capere
  • ulei de masline

Mod de preparare

Curatati pestele, se spala intr-un jet de apa rece.
Se fierbe carnea in apa, vin,legumele, cateva boabe de piper si sare

Se pregateste sosul :
Se toaca marunt caperele, patrunjelul si ansoa(dezosate si desarate) si amestecati cu ulei .cand stiuca a fiert , se dezoseaza foarte usor si puneti carnea intr-un vas rezistent la foc.

Turnati sosul peste peste si lasati-l sa stea putin (daca este posibil peste noapte la frigider), asfel incat sa-si lase aromele in sos.

Se serveste cu mamaliguta proaspata sau taiata felii si coapta la grill.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)