Dupa ce se spala si se usca bine pestele, ungeti o bucata de folie de aluminiu cu foarte putin ulei de masline, apoi puneti pestele, sare, piper, ceapa, rosia, un pic de dovlecel, portocala si inca un piculet de dovlecel si foaia de dafin si inca un pic de sare si piper, nu conteaza ordinea, le puneti cum vreti.
Inchideti foaia, mai intai adunati 2 cate 2 partile si le strangeti, se da la cuptorul incins, cel putin o jumate de ora, eu am lasat la foc mai mic, peste 30 de min.
Un gust deosebit o sa-i dea portocala si o aroma imbietoare, e o nebunie de peste, dupa parerea mea se poate incerca si cu alt peste nu numai cu somon.
Se poate servi cu orez, eu am facut o mana de salata de rosii, castreveti, ceapa si avocado si crutoane de paine + o mana de cartofi.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapa
Comentarii