Se spala florile(atentie sunt foarte delicate) se inlatura pistilul si petalele mici verzi de langa codita.Se umple cu un cubulet de mozzarella, 1 sfert de hamsie si se invirt usor virfurile pentru a inchide; se aseaza pe o tava cu hartie oleata. La cuptor 20-25'.
Intre timp se prepara un condiment din sosul de soia (atentie e foarte sarat), ulei, praful de usturoi si semintele de susan.
Se lasa pestele cateva minute in acest condiment intorcandu-l pe ambele parti. Pregatim tot o tava cu hirtie oleata asezam pestele (incercand sa "lipim" bine susanul) si de da la cuptor 15-20' intorcandu-l dupa 10'
Dupa fantazia fiecaruia
Acum ca tot l-am castigat pe domnul Brevill, e drept am fost irezistibila, chiar daca s-a lasat mult asteptat, am zis sa-l...
Smucite smotocite cu blenderul BrevilleO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii