Scrumbie Sarata cu Morcov si Capere

Postat pe: 10-06-2011
(0)

Ingrediente

scrumbie sarata - 1 buc
morcov - 1 buc
coaja de lamiie - pentru decor
usturoi verde - 3 fire
capere - 2 linguri
piper verde - 1 lingurita
sfecla rosie - 3 linguri (cuburi)
otet - 1 lingura

Mod de preparare

Am dezosat scrumbia si am taiat-o in cubulete. Morcovul l-am taiat juliene fin, usturoiul verde in forma de v, iar sfecla rosie (ar fi trebuit sa o coc si apoi sa o folosesc) am folosit sfecla rosie conservata. Am amestecat sfecla cu pestele, caperele si piperul, am pus putin otet si am asezat-o in farfurie linga morcov si coaja de lamaie taiata juliene.
Desigur se pot face n combinatii, insa eu am facut una repede cu ce mi-a cazut mai repede in mina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Scrumbie Sarata cu Morcov si Capere" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Scrumbie Sarata cu Morcov si Capere