Curatam pestele, il spalam apoi il condimentam si il invelim in folie cum am facut eu.
Daca nu doriti sa il puneti in folie si il puneti asa direct pe gratar, ungeti gratarul cu putina grasime si neaparat gratarul sa fie incins ca pestele sa nu se lipeasca. Il intoarcem pe ambele parti pana cand este gata, relativ pestele se face repede asa ca nu e nevoie de mult timp de preparare.
Separat fierbem cartofii cu putin delikat, dupa fierbere ii amestecam cu putin unt si daca doriti presarati putin marar sau patrunjel verde proaspat tocat.
Pe un platou asezam cateva frunze de salata verde, peste ea punem scrumbia, langa asezam cartofii nature. Ornam cu cateva feliute de lamaie si ridichi.
La servire stoarcem zeama de lamaie deasupra pestelui si. . . . Pofta buna!
Eu am servit o parte cu multa lamaie si o parte cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii