Rosii Umplute cu Ton si Branza

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

4-5 rosii destul de mari
100 g urda sau ricotta
1 ou fiert
1/2 ceapa
80-100 g ton in ulei
sare, piper

Mod de preparare

Se taie rosiile unde au codita, se scobesc cu o lingurita iar miezul lor il taiem bucatele, il amestecam cu tonul maruntit (scurs de uleiul din conserva), oul fiert taiat, urda sau ricotta, ceapa tocata marunt, sare si piper.

Rosiile scobite le saram si le umplem cu aceasta compozitie. Le coacem in cuptor, intr-o tava unsa cu ulei sau captusita cu hartie de cuptor, circa 20 minute la o temperatura de 200 grade C.



Se servesc caldute sau reci. Personal mi-au placut mult si a doua zi, conservate la rece in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosii Umplute cu Ton si Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii Umplute cu Ton si Branza