Rosii Umplute cu Ton si Branza

Complexitate
redusa
Rosii Umplute cu Ton si Branza

Ingrediente

  • 4-5 rosii destul de mari
  • 100 g urda sau ricotta
  • 1 ou fiert
  • 1/2 ceapa
  • 80-100 g ton in ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie rosiile unde au codita, se scobesc cu o lingurita iar miezul lor il taiem bucatele, il amestecam cu tonul maruntit (scurs de uleiul din conserva), oul fiert taiat, urda sau ricotta, ceapa tocata marunt, sare si piper.

Rosiile scobite le saram si le umplem cu aceasta compozitie. Le coacem in cuptor, intr-o tava unsa cu ulei sau captusita cu hartie de cuptor, circa 20 minute la o temperatura de 200 grade C.

Se servesc caldute sau reci. Personal mi-au placut mult si a doua zi, conservate la rece in frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate