Ingrediente
● 4-5 rosii destul de mari |
● 100 g urda sau ricotta |
● 1 ou fiert |
● 1/2 ceapa |
● 80-100 g ton in ulei |
● sare, piper |
Mod de preparare
Se taie rosiile unde au codita, se scobesc cu o lingurita iar miezul lor il taiem bucatele, il amestecam cu tonul maruntit (scurs de uleiul din conserva), oul fiert taiat, urda sau ricotta, ceapa tocata marunt, sare si piper.
Rosiile scobite le saram si le umplem cu aceasta compozitie. Le coacem in cuptor, intr-o tava unsa cu ulei sau captusita cu hartie de cuptor, circa 20 minute la o temperatura de 200 grade C.
Se servesc caldute sau reci. Personal mi-au placut mult si a doua zi, conservate la rece in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rosii Umplute cu Ton si Branza" nu uita sa ii faci un review.
Rosiile scobite le saram si le umplem cu aceasta compozitie. Le coacem in cuptor, intr-o tava unsa cu ulei sau captusita cu hartie de cuptor, circa 20 minute la o temperatura de 200 grade C.
Se servesc caldute sau reci. Personal mi-au placut mult si a doua zi, conservate la rece in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rosii Umplute cu Ton si Branza" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany