Rosii umplute cu peste si legume

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

5 rosii,
1 file de peste (aici merluciu),
3-4 linguri amestec de legume congelate,
2 cartofi noi,
condimente,
unt aromat cu verdeata sau ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
1. Se scobesc rosiile cu o lingurita si se lasa cu fata in jos a se scurga. Miezului i se adauga sare, zahar, piper si se paseaza in blender.
2. Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare. Se zdrobesc cat sunt fierbinti.
3. Legumele congelate se trec printr-un jet de apa rece.
4. Pestele se taie cuburi mici, se stropeste cu zeama de lamiae si se condimenteaza foarte bine (intens) dupa gust.
5. Se amesteca legumele cu cartofii. Se umplu rosiile: un strat de legume, cateva cuburi de peste, un strat de legume.
6. Intr-un vas de sticla se toarna miezul de rosii mixat, apoi se aseaza rosiile umplute. Adaugati daca va place aroma, o foaie de dafin.
7. Se aseaza pe fiecare rosie o felie de unt cu verdeata sau se stropesc rosiile cu ulei.
8. Se dau la cuptor 1 ora (din care 45min cu capac, 15 min fara capac), foc potrivit.

Pofta buna!

Se pot servi rosiile la temperatura camerei iar sosul reincalzit, fierbinte.

Cred ca ies foarte bune si numai cu peste si cartofi noi.
Nu uitati sa condimentati foarte bine pestele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosii umplute cu peste si legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosii umplute cu peste si legume