Peste marinat

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1kg peste (macrou sau merluciu)
1 pahar ulei
1/2 pahar otet
1 pahar suc rosii
sare
piper
foi de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se taie pestele in bucati , se pun celelalte ingrediente si se acopera cu apa. Se acopera cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic fara a mesteca timp de aproximativ 2 ore ca sa se topeasca oasele. din cand in cand se misca oala ca sa nu se lipeasca. La alegere se poate adauga usturoi sau lamaie.
Se serveste calda cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste marinat" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

maripolski
•  26.03.2010 15:21:27

fierberea la oala sub presiune topeste mai repede oasele.

maripolski
•  26.03.2010 15:20:35

se poate face retreta si cu caras si crap.
este mai gustoasa daca are mai multe feluri de peste.
am incercat cu biban, caras si albitura...si rosii taiate.
am facut reteta numai cu caras si nu a iesit asa de gustoasa cum iese daca se pun mai multe feluri de peste.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste marinat