Peste la Cuptor (III)

Postat pe: 12-03-2011
(0)

Ingrediente

1 kg peste (merlucius sau macrou)
5 cepe
4 morcovi mari
o ceasca bulion
o ceasca apa
4 linguri otet
100 g masline
sare
piper boabe
dafin
cimbru
condimente pentru peste
100 ml ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se taie pestele in bucati potrivite, se sareaza, se tavaleste prin faina alba si se prajeste in ulei. Se pun bucatile prajte intr-o tava adanca, de dimensiuni 30x25 cm.

Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ulei pana capata o culoare galbuie. Se adauga bulionul, apoi otetul, apa, dafinul, piperul, condimente pentru peste si morcovul taiat rondele. Se fierb toate, pana ce morcovul este fiert pe jumatate. (in cazul in care este foarte acra, se adauga o lingurita de zahar)

Se toarna compozitia fierbnte peste pestele din tava, se adauga maslinele si se da la cuptor pentru 30-40 min.

Este gata cand lichidul a scazut.
Se serveste rece cu un pahar de vin alb alaturi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste la Cuptor (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste la Cuptor (III)