Se taie pestele in bucati potrivite, se sareaza, se tavaleste prin faina alba si se prajeste in ulei. Se pun bucatile prajte intr-o tava adanca, de dimensiuni 30x25 cm.
Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ulei pana capata o culoare galbuie. Se adauga bulionul, apoi otetul, apa, dafinul, piperul, condimente pentru peste si morcovul taiat rondele. Se fierb toate, pana ce morcovul este fiert pe jumatate. (in cazul in care este foarte acra, se adauga o lingurita de zahar)
Se toarna compozitia fierbnte peste pestele din tava, se adauga maslinele si se da la cuptor pentru 30-40 min.
Este gata cand lichidul a scazut.
Se serveste rece cu un pahar de vin alb alaturi.
Pofta buna!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii