Condimentam pestele cu sare, piper, zeama de lamaie si condimente pentru peste. Dam la rece acoperit cu o folie alimentara, pentru 30 min.
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei, adaugam ceapa, telina si morcovul, calim 3-4 min. la foc mic.
Turnam apo 150-200 ml. apa sau supa de legume , punem un capac (acoperim tigaia) si lasam sa fiarba cu focul mic 10-15 min.
Spalam portocala bine. Razuim pe razatoare mica coaja si stoarcem zeama. Le punem intr-un bol (castronel), adaugam uleiul ramas, sare , piper, si 150 ml. apa. Amestecam bine, pana obtinem un amestec omogen.
Intr-un vas care merge la cuptor, punem amestecul de legume, asezam pestele si turnam sosul de portocale.
Dam la cuptor, pentru 25-30 min. la foc potrivit. Pestele trebuie sa fie rumenit frumos pe deasupra.
Se poate servi simplu, sau cu garnituri de cartofi natur, orez .
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii