Puneti untul taiat bucatele intr-un vas termorezistent. Dati la cuptorul preancalzit pana ce acesta este topit si incins.
Nu renunteti sub nici o forma la unt si nici nu il inlocuiti. Nu veti obtine acelasi rezultat.
Intre timp, condimentati fileurile de peste cu sare, piper, boia (optional), menta sau ghimbir ras, pe ambele fete.
Puneti in tava cu untul bine incins, stropiti repede cu zeama de lamaie si dati din nou la cuptor pentru aproximativ 20-25 min, la 180 grade sau pana ce pestele este facut si usor rumenit.
Serviti pestele cald, stropit cu sos, simplu sau langa garnitura preferata.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii