am scos pielea de pe fileurile de peste , si am curatat cit am putut orice urma de os ... am pus in cratita cu uleiul pestele, dovleceii rondele, ciupercile in sferturi si sarea... am inabusit totul sub capac .. apoi sucul de rosii si putina apa caci al meu era mai gros ... fara capac se fierbe pina pestele si dovleceii sunt gata sa intre furculita .. cca 15 min ... dca va plac dovleceii si ciupercile mai fierte/moi atunci incepeti prin a inabusi legumele si cidn sunt putin inmuiate se adauga pestele etc ....
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii