Peste cu Crusta de Nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Peste cu Crusta de Nuci

Ingrediente

  • file peste (neaparat cu piele) - cite bucati vreti voi
  • 6 nuci serioase
  • 2 linguri pesmet
  • lamiie rasa (eu am pus si portocala pentru ca imi place mai dulce)
  • o lingura de mustar
  • o lingura ulei masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara un virf

Mod de preparare

Pentru crusta faceti un mix din: 6 nuci serioase, 2 linguri pesmet, lamiie rasa (eu am pus si portocala pentru ca imi place mai dulce), o lingura de mustar, o lingura ulei masline, sare, piper, nucsoara un virf ....

Tehnica:
Am pregatit bucatile de peste, le-am uns cu mustar peste care am adaugat din mixul gata facut. Le-am asezat in tava unsa cu ulei de masline, si le-am dat la cuptor la foc moderat pina pestele a fost gata. Am asezat in farfurie peste un pat de morcov Juliene fin, peste care am turnat citiva stropi de dresing din lamiie ulei de masline sare si putin rozmarin pentru efect. Am mai adaugat niste asparagus alb si verde si am mai pus citeva picaturi de dresing .... crabul din rosie cherry a completat tabloul ... la fel nelipsita lamiie ...

Enjoy!
Se poate consuma alaturi de salata verde cu vinegreta de lamiie, cartofi, orez, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Mona
4
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker
Bucataras.RO

Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker

Am vrut sa ma joc putin cu sandvismakerul. A iesit ceva abur, dar n-am patit nimic pana la urma :D

Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola