Intr-o cratita caliti in unt la foc mic ceapa cu sarea aproximativ 10 minute. Puneti faina si dupa 1-2 minute turnati vinul. Cand acesta este absorbit turnati laptele. Cu telul amestecati pentru ingloba bine ingredientele dupa care puneti cimbrul, chili, nucsoara si ajustati asezonarea. Luati de pe foc, adaugati smantana si lasati deoparte.
Asezonati pestele pe ambele parti. Intr-o cratita aduceti la o fierbere lenta 1 l de apa cu putina sare. Prajiti pestii intr-o tigaie la foc mediu in putin ulei de masline pe ambele parti dupa plac. Fierbeti mazarea aproximativ 3-4 minute sau dupa plac apoi strecurati-o.
Portionati pestii, turnati sos peste acestia (optional garnisiti cu ardei iute sau fulgi de ardei chili) si putin unt peste mazare.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii