Pastrav, Cartofi cu Sfecla Rosie, Salata Verde si Tzatziki

Complexitate
redusa
Pastrav, Cartofi cu Sfecla Rosie, Salata Verde si Tzatziki

Ingrediente

  • pastrav
  • cartofi
  • sfecla rosie deja coapta
  • salata verde
  • sare
  • ulei
  • otet
  • Sos Tzatziki:
  • castravete
  • iaurt greceasc
  • sare
  • usturoi
  • marar

Mod de preparare

Pastravul curatat si prajit in tigaia de teflon (fara nici un fel de grasime) mai intii pe partea cu pielea.

Cartofii copti la microunde (sau fierti) taiati felii si amestecati cu sfecla rosie coapta si feliata, condimentati cu sare si ulei si daca doriti si putin otet.

Salata verde condimentata cu sare si ulei.

Tzatziki: castravete cubulete cu usturoi pisat (sau praf) adaugam iaurt, sare si marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate