Pastrav, Cartofi cu Sfecla Rosie, Salata Verde si Tzatziki

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

pastrav
cartofi
sfecla rosie deja coapta
salata verde
sare
ulei
otet
Sos Tzatziki:
castravete
iaurt greceasc
sare
usturoi
marar

Mod de preparare

Pastravul curatat si prajit in tigaia de teflon (fara nici un fel de grasime) mai intii pe partea cu pielea.

Cartofii copti la microunde (sau fierti) taiati felii si amestecati cu sfecla rosie coapta si feliata, condimentati cu sare si ulei si daca doriti si putin otet.

Salata verde condimentata cu sare si ulei.

Tzatziki: castravete cubulete cu usturoi pisat (sau praf) adaugam iaurt, sare si marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pastrav, Cartofi cu Sfecla Rosie, Salata Verde si Tzatziki" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pastrav, Cartofi cu Sfecla Rosie, Salata Verde si Tzatziki