Pangasius in Sos de Vin

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Pentru 4 persoane:
fileu de pangasius 600 g
o lamaie
2oo ml de vinb alb
1 iaurt
2 galbenuse (sa fie foarte proaspete)
frunze de busuioc
patrunjel
cotor de ceapa verde (optional)
1 catel usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Intr-un castron se aseaza fileul de pangasius si se stropeste cu lamaie. Se lasa zece minute.

Intr-o cratita (mai intinsa) se pune vinul cu accceasi cantitate de apa (200 ml), usturoiul taiat marunt si sare dupa gust! Se lasa sa fiarba cateva minute la foc mare apoi se adauga fileul si se da focul mic! Fierbem fileul circa 4 minute apoi il scoatem cu grija pe o farfurie! Continuam fierberea sosului pana scade la jumatate!

Intre timp se amesteca iaurtul cu cele doua galbenusuri (folosim un tel!) si adaugam aceasta compozitie in cratita unde s-a fiert pestele amestecand cu telul in mod continuu!

Adaugam apoi busuiocul, patrunjelul si putina ceapa verde (bineinteles taiate marunt si dupa gust).

Pe fiecare farfurie se aseaza pestele, deasupra se pune sosul preparat (in abundenta), iar garnitura potrivita ar fi cartofii natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pangasius in Sos de Vin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adry
•  17.10.2010 17:07:02

Sper ca ti-a placut ratatouille!!!

ratatouille
•  24.01.2010 08:53:32

Mi-am cumparat Pangasius special pentru reteta asta.Are ingrediente asa de simple si asa de gustoase.Trebuie sa fie un gust inedit.Noi mincam pestele numai prajit sau cel mult la cuptor cu legume, cind aceste e foarte mare.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pangasius in Sos de Vin