Pangasius in Sos de Vin

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Pentru 4 persoane:
fileu de pangasius 600 g
o lamaie
2oo ml de vinb alb
1 iaurt
2 galbenuse (sa fie foarte proaspete)
frunze de busuioc
patrunjel
cotor de ceapa verde (optional)
1 catel usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Intr-un castron se aseaza fileul de pangasius si se stropeste cu lamaie. Se lasa zece minute.

Intr-o cratita (mai intinsa) se pune vinul cu accceasi cantitate de apa (200 ml), usturoiul taiat marunt si sare dupa gust! Se lasa sa fiarba cateva minute la foc mare apoi se adauga fileul si se da focul mic! Fierbem fileul circa 4 minute apoi il scoatem cu grija pe o farfurie! Continuam fierberea sosului pana scade la jumatate!

Intre timp se amesteca iaurtul cu cele doua galbenusuri (folosim un tel!) si adaugam aceasta compozitie in cratita unde s-a fiert pestele amestecand cu telul in mod continuu!

Adaugam apoi busuiocul, patrunjelul si putina ceapa verde (bineinteles taiate marunt si dupa gust).

Pe fiecare farfurie se aseaza pestele, deasupra se pune sosul preparat (in abundenta), iar garnitura potrivita ar fi cartofii natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pangasius in Sos de Vin" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la adry

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pangasius in Sos de Vin