Intr-o oala se pune la fiert apa cu sare si putin ulei. Cand apa a inceput sa fiarba adaugam orezul. Amestecam din cand in cand. Cand orezul este gata fiert il punem intr-o strecuratoare si il clatim cu un jet de apa rece.
Intr- o tigaie punem uleiul si ceapa la calit. Cand ceapa a devenit aurie adaugam orezul fiert, amestecam cu smantana. Adaugam si somonul taiat cubulete. Amestecam ingredientele si mai lasam putin. Adaugam sare dupa gust si patrunjelul tocat. (Aveti grija ca somonul afumat este putin sarat)
Se serveste cald inmediat.
Provocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de...
Ciorba de burta la ceaunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii