Intr-o oala se pune la fiert apa cu sare si putin ulei. Cand apa a inceput sa fiarba adaugam orezul. Amestecam din cand in cand. Cand orezul este gata fiert il punem intr-o strecuratoare si il clatim cu un jet de apa rece.
Intr- o tigaie punem uleiul si ceapa la calit. Cand ceapa a devenit aurie adaugam orezul fiert, amestecam cu smantana. Adaugam si somonul taiat cubulete. Amestecam ingredientele si mai lasam putin. Adaugam sare dupa gust si patrunjelul tocat. (Aveti grija ca somonul afumat este putin sarat)
Se serveste cald inmediat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaTare bune au fost aceste gofre! Aparatul de gofre Duraceramic Breville este foarte util in bucatarie. Poti pregati...
Aperitiv gofre cu legume si mozzarellaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii