Intr-o oala se pune la fiert apa cu sare si putin ulei. Cand apa a inceput sa fiarba adaugam orezul. Amestecam din cand in cand. Cand orezul este gata fiert il punem intr-o strecuratoare si il clatim cu un jet de apa rece.
Intr- o tigaie punem uleiul si ceapa la calit. Cand ceapa a devenit aurie adaugam orezul fiert, amestecam cu smantana. Adaugam si somonul taiat cubulete. Amestecam ingredientele si mai lasam putin. Adaugam sare dupa gust si patrunjelul tocat. (Aveti grija ca somonul afumat este putin sarat)
Se serveste cald inmediat.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii