Feliile de lamaie se pun in burta pestilor alaturi de sare, piper si busuioc din belsug pentru ca novacul in sine este destul de fad. Se pune pestele pe un pat de ceapa, se toarna peste el putin ulei, vinul si se adauga apa in tava pana la jumatatrea pestelui.
Se pun si cateva frunze de dafin (eventual si busuioc pentru doritori) si se da la cuptor o ora, moment la care se presara cubuletele de rosii peste compozitie, lasandu-se in cuptor la foc mic pana e pestele complet facut.
Merge servit alaturi de salata verde cu lamaie.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! :)
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii